25 jaar Centrum voor TantraOp 24 augustus vierde het Centrum voor Tantra haar 25-jarig bestaan. Dat gebeurde met veel ontmoeting en muziek. Er was een lezing door Carla Verberk, een Indiaas buffet en een avontuurlijk concert door de speciaal overgekomen spiritueel leraar en internationaal vermaarde mantrakenner en muzikant Russill Paul (+  gastmuzikanten, zoals Praful en Jennie Lena)

Speciaal voor dit event was de mogelijkheid geopend om een donatie te doen voor Stichting Witte Tara. Veel van de bezoekers hebben hier gebruik van gemaakt, door bij het kopen van een kaartje een klein bedrag extra over te maken. De teller van deze actie is geëindigd op meer dan € 600,- ! Ter plekke is ook nog een dikke € 700,- gepind en in de pot gestort. Dank jullie wel!

Op de avond zelf hield onze voorzitter een presentatie over het fonds. Hij kon ter plekke vertellen dat alle baten van de avond rechtstreeks naar Witte Tara zullen vloeien. Wat een gebaar!

Update November 2017: we kijken terug op een zeer geslaagde avond met Russill Paul, en zijn erg blij met de aandacht die we daar van veel van jullie hebben gekregen. Helaas is de uitslag op €0,- geëindigd: het evenement heeft geen financiële winst behaald. Gelukkig is er op allerlei andere terreinen veel rijkdom gegenereerd!

Hier een impressie van de feestelijke jubileumavond:

fotografie: Foppe Schut