Nieuw elan gezocht

Je vitaliteit en creativiteit inzetten voor anderen?

De toestroom van gelden naar Witte Tara is nog niet zo frequent en regelmatig als we wel zouden wensen. Heb jij zin mee te denken over hoe we mensen beter kunnen uitnodigen hun gevoelde gulheid uit te drukken middels donaties?

We zoeken mensen die zich hier aan willen verbinden voor het komende jaar. Je zou het fondsenwerving kunnen noemen. Je kunt al je eigen vrije stroom inbrengen, je creativiteit, je heldere geest: het is een nieuwe plek die met zekere noodzaak om invulling vraagt.  Meld je als je hart er ‘ja’ tegen zegt! Je hoeft geen financiële achtergrond te hebben.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een penningmeester. Jeroen heeft genoten van het opstarten van Witte Tara en voelt dat het tijd is om plaats te maken voor iemand die Witte Tara met nieuw elan in de volgende fase verrijkt. Elke twee maanden vergader je met het bestuur – dan vind ook de trekking plaats; je houdt de grote financiële lijnen beet, en je bepaalt samen waar Witte Tara heen beweegt en hoe.

Op beide plekken help je het Fonds naar een belangrijke nieuwe fase.

Meer weten? Stuur een bericht naar info@stichtingwittetara.nl.

We zijn je dankbaar voor het overwegen.

Eén antwoord op “Nieuw elan gezocht”

  1. Hallo mensen, het Centrum is mij sympathiek. Misschien kan ik hier een rol spelen, misschien ook niet. Maar ik zou er in elk geval wel eens over willen praten/een kop koffie drinken. Ik hoor dan wel hoe, wat en wanneer.

Reacties zijn gesloten.