Reacties van ontvangers

Ontvangers van steun betuigen dikwijls hun dank aan Witte Tara. Hieronder een kleine bloemlezing.

Wauw, wat ongelofelijk fijn!!! Geweldig zeg.
Ik heb het meteen doorgestuurd naar Centrum voor Tantra
Wauw wat een Fantastisch nieuws!!!!!!!!

Beste stichting Witte Tara,
Heel erg bedankt voor jullie steun, dit betekent veel.

Wat een heerlijk bericht bereikte ons!
Echt een geschenk dat we met beide handen in grote dankbaarheid aannemen.
Wonderlijk idee, dat deze uitkomst ‘toevallig’ het gevolg is van een helder trekkingsproces.
Het voelt als een bemoediging vanuit het universum:
VRAAG! KOM met je verlangens. Hou ze niet in; kom er voor uit en deel ze!
Dank voor jullie aandacht en energie in dezen.

Wat fantastisch! Ontzettend veel dank voor deze mogelijkheid, jullie bijdrage en steun.
Ik ga er gretig gebruik van maken.

Via deze weg wil ik de stichting nogmaals bedanken voor de gift! Ik heb de Jong Tantra week inmiddels achter de rug. Het was een prachtige, intense week waarvan de puzzelstukjes nog steeds op hun plaats aan het vallen zijn. Ik voel me dankbaar dat ik erbij mocht zijn, mede dankzij jullie!

Beste medewerkers van Witte Tara
We hebben een waanzinnige week gehad. Het ging al onze verwachtingen te boven. Die ik niet probeerde te hebben trouwens.
Dus hierbij een diepe buiging en grote hartelijke dank om dit mogelijk te maken voor ons.