Reacties van ontvangers

Ontvangers van steun betuigen dikwijls hun dank aan Witte Tara. Hieronder een kleine bloemlezing.

Wij hebben net de introductieweek voor paren gevolgd. Dankzij jullie steun werd dit betaalbaarder voor ons. Tijdens en na de retraite heb ik hier meermaals dankbaar bij stilgestaan. Wat een prachtig initiatief!
Wij dragen nu een hele schatkist aan tools met ons mee, waaruit we naar hartelust kunnen putten om onze relatie(s) en ons leven rijker en dieper te maken.
Ik heb mezelf beloofd om later, als mijn situatie makkelijker wordt, ook bij te dragen om dit voor andere mensen mogelijk te maken. Tantra maakt de wereld mooier en veiliger. Ik wens iedereen deze ervaring toe.

Afgelopen week ben ik met steun van Witte Tara naar de vrouwen introductie week geweest.
De introductie week was van onschatbare waarde (…)
Tijdens de week voelde ik een klein warm plekje ontstaan in mijn onderbuik, dat me het gevoel geeft van thuis zijn, geborgen en veilig zijn bij mezelf.
Heel erg bedankt voor de steun

Wauw, wat ongelofelijk fijn!!! Geweldig zeg.
Ik heb het meteen doorgestuurd naar Centrum voor Tantra
Wauw wat een Fantastisch nieuws!!!!!!!!

Beste stichting Witte Tara,
Heel erg bedankt voor jullie steun, dit betekent veel.

Wat een heerlijk bericht bereikte ons!
Echt een geschenk dat we met beide handen in grote dankbaarheid aannemen.
Wonderlijk idee, dat deze uitkomst ‘toevallig’ het gevolg is van een helder trekkingsproces.
Het voelt als een bemoediging vanuit het universum:
VRAAG! KOM met je verlangens. Hou ze niet in; kom er voor uit en deel ze!
Dank voor jullie aandacht en energie in dezen.

Wat fantastisch! Ontzettend veel dank voor deze mogelijkheid, jullie bijdrage en steun.
Ik ga er gretig gebruik van maken.

Via deze weg wil ik de stichting nogmaals bedanken voor de gift! Ik heb de Jong Tantra week inmiddels achter de rug. Het was een prachtige, intense week waarvan de puzzelstukjes nog steeds op hun plaats aan het vallen zijn. Ik voel me dankbaar dat ik erbij mocht zijn, mede dankzij jullie!

Beste medewerkers van Witte Tara
We hebben een waanzinnige week gehad. Het ging al onze verwachtingen te boven. Die ik niet probeerde te hebben trouwens.
Dus hierbij een diepe buiging en grote hartelijke dank om dit mogelijk te maken voor ons.